Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Jde vám zadat kombinace kódu a cashback? Dříve mi to šlo, ale aktuálně v mobilní aplikaci nevidím políčko pro zadání kódu.

0 Citovat

Jde. Ted jsem tak objednala 4 ubytka. Nejde to na webu, v appce jo. Je to pod vyberem platebni metody.

1 Citovat

Ahoj, pokud by měl někdo nevyužitý kód, prosím o zaslání do SZ. Mockrát díky.

Edit: Stále aktuální 

0 Citovat

Ahoj, neměl by někdo kód navíc? :) Případně prosím do SZ

0 Citovat

Dobrý den, neměl by někdo prosím kód ba booking. Děkuji moc Jana

0 Citovat

Ahoj, do dnešní půlnoci: R5ZPZ5YNP9.

0 Citovat

"Nemá opět někdo tip na Visa nebo MasterCard cashback který jde používat i pro rezervace dělané v červenci? Ten znamej je jen do cervna, ale ceka mě 25 hotelu pro 10 lidi v červenci kdy ale budu dělat rezervace vždy až tak den předem.. :( "

Jorgus, ak myslíš tento link: https://specials.priceless.com/e...oductId= 

tak, tam je uvedené:

Booking period: Now to 30 June 2025

Stay period: Now to 30 June 2026

0 Citovat

Mno ale tam je právě booking period till 30 June 2025..ale budu dělat rezervace ze dne na den v cervenci:)

0 Citovat

Ahoj, prosím pokud by někdo měl nevyužitý kód k zaslání do SZ, tak by se mi hodil. Díky.

0 Citovat

Ahojte, do 27.05.

ED6SX3QVAW

0 Citovat

Měsíc jsem neúspěšně škemrala o kód, abych ho dostala dva dny po nevratné rezervaci. :D 

Takže nabízím kód, je potřeba využít dnes. Pošlu do SZ. 

0 Citovat

Mam zajem🙋‍♀️

0 Citovat

Posláno :)

0 Citovat

Ahoj cestovatelé, máte někdo prosím kód na 10% cashback? Kdyžtak do zprávy, díky!

0 Citovat

Kdybych kód měl (jako že mi nechodí), rád bych znal důvod, proč bych ho měl poslat ne  'zaslouzilemu" clenu fóra, který na CL přispěl mnoha informacemi a radami, ale někomu, kdo se přidal pred 3 měsíci a má v profilu:

Navštívil(a) 0 zemí světa

Publikoval(a) 0 cestopisů

Pomohl(a) sepsat 0 průvodců

Napsal(a) 0 komentářů

10 Citovat

Tak co třeba proto, že budu mít dobrý pocit z toho, že někomu druhému to pomůže, když to sám nevyužiji a ten kód by propadl? Já to třeba X-krát udělal jen pro ten dobrý skutek, ne každý přemýšlí čistě prospěchářsky. :-))

0 Citovat

Nepřemýšlím prospecharsky, to mi jen cosi podsouvas... Přemýšlím tak, že raději kódem podpořím někoho, kdo se tu léta dělí o informace s ostatními než toho, kdo sem nic nepřinesl. Neber to osobně, podobných jako ty je tu spousta...

3 Citovat

Nepodsouvám - napsal jsem přece "ne každý přemýšlí prospěchářsky". A vidíš - vztáhl sis to hned na sebe, protože asi v hloubi víš, že to tak je. :) A když říkáš, že za to něco chceš (aby se ten člověk podílel), tak to je přeci ten prospěch a tím to opět potvrzuješ. Ale ne třeba se za to stydět, je to tvůj názor a já to respektuji. Tímto končím filozofickou debatu a dál to tady už nebudu spamovat (ikdyž tím ale zase budu mít víc příspěvků a zasloužím se ...?).

2 Citovat

Martin Sosna napsal(a):

Tak co třeba proto, že budu mít dobrý pocit z toho, že někomu druhému to pomůže, když to sám nevyužiji a ten kód by propadl? Já to třeba X-krát udělal jen pro ten dobrý skutek, ne každý přemýšlí čistě prospěchářsky. :-))

Ciste prospecharsky je na Cestujlevne XY profilov, ktore si uzivatelia vytvorili len preto, aby sem chodili prosikat o Booking kody...

11 Citovat

do 29. května 2025

RPUF6GHAC8

0 Citovat

Zdá se, že tento kód jste již použil/a. Kód můžete použít jenom jednou.

0 Citovat

Spis platil do vcera.

1 Citovat

Booking to ma trochu nestastne formulovano.

Az na vyslovne vyjimky plati kod do 23:59 predchoziho dne, nez Booking zminuje.

0 Citovat

Zdá sa mi, že to platilo v minulosti. Teraz už platnosť do nejakého dátumu znamená platnosť do polnoci toho dňa.

0 Citovat

Ahoj, nemá někdo prosím kód? Nikdy mi ještě nepřišel. Děkuji. (aktivní členka :D) 

1