Booking 10% cash back
Jde vám zadat kombinace kódu a cashback? Dříve mi to šlo, ale aktuálně v mobilní aplikaci nevidím políčko pro zadání kódu.
Jde. Ted jsem tak objednala 4 ubytka. Nejde to na webu, v appce jo. Je to pod vyberem platebni metody.
Ahoj, pokud by měl někdo nevyužitý kód, prosím o zaslání do SZ. Mockrát díky.
Edit: Stále aktuální
"Nemá opět někdo tip na Visa nebo MasterCard cashback který jde používat i pro rezervace dělané v červenci? Ten znamej je jen do cervna, ale ceka mě 25 hotelu pro 10 lidi v červenci kdy ale budu dělat rezervace vždy až tak den předem.. :( "
Jorgus, ak myslíš tento link: https://specials.priceless.com/e...oductId=
tak, tam je uvedené:
Booking period: Now to 30 June 2025
Stay period: Now to 30 June 2026
Mno ale tam je právě booking period till 30 June 2025..ale budu dělat rezervace ze dne na den v cervenci:)
Měsíc jsem neúspěšně škemrala o kód, abych ho dostala dva dny po nevratné rezervaci. :D
Takže nabízím kód, je potřeba využít dnes. Pošlu do SZ.
Kdybych kód měl (jako že mi nechodí), rád bych znal důvod, proč bych ho měl poslat ne 'zaslouzilemu" clenu fóra, který na CL přispěl mnoha informacemi a radami, ale někomu, kdo se přidal pred 3 měsíci a má v profilu:
Navštívil(a) 0 zemí světa
Publikoval(a) 0 cestopisů
Pomohl(a) sepsat 0 průvodců
Napsal(a) 0 komentářů
Tak co třeba proto, že budu mít dobrý pocit z toho, že někomu druhému to pomůže, když to sám nevyužiji a ten kód by propadl? Já to třeba X-krát udělal jen pro ten dobrý skutek, ne každý přemýšlí čistě prospěchářsky. :-))
Nepřemýšlím prospecharsky, to mi jen cosi podsouvas... Přemýšlím tak, že raději kódem podpořím někoho, kdo se tu léta dělí o informace s ostatními než toho, kdo sem nic nepřinesl. Neber to osobně, podobných jako ty je tu spousta...
Nepodsouvám - napsal jsem přece "ne každý přemýšlí prospěchářsky". A vidíš - vztáhl sis to hned na sebe, protože asi v hloubi víš, že to tak je. :) A když říkáš, že za to něco chceš (aby se ten člověk podílel), tak to je přeci ten prospěch a tím to opět potvrzuješ. Ale ne třeba se za to stydět, je to tvůj názor a já to respektuji. Tímto končím filozofickou debatu a dál to tady už nebudu spamovat (ikdyž tím ale zase budu mít víc příspěvků a zasloužím se ...?).
Martin Sosna napsal(a):Tak co třeba proto, že budu mít dobrý pocit z toho, že někomu druhému to pomůže, když to sám nevyužiji a ten kód by propadl? Já to třeba X-krát udělal jen pro ten dobrý skutek, ne každý přemýšlí čistě prospěchářsky. :-))
Ciste prospecharsky je na Cestujlevne XY profilov, ktore si uzivatelia vytvorili len preto, aby sem chodili prosikat o Booking kody...
Booking to ma trochu nestastne formulovano.
Az na vyslovne vyjimky plati kod do 23:59 predchoziho dne, nez Booking zminuje.
Zdá sa mi, že to platilo v minulosti. Teraz už platnosť do nejakého dátumu znamená platnosť do polnoci toho dňa.