Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
"Nemá opět někdo tip na Visa nebo MasterCard cashback který jde používat i pro rezervace dělané v červenci? Ten znamej je jen do cervna, ale ceka mě 25 hotelu pro 10 lidi v červenci kdy ale budu dělat rezervace vždy až tak den předem.. :( "
Kdybych kód měl (jako že mi nechodí), rád bych znal důvod, proč bych ho měl poslat ne 'zaslouzilemu" clenu fóra, který na CL přispěl mnoha informacemi a radami, ale někomu, kdo se přidal pred 3 měsíci a má v profilu:
Tak co třeba proto, že budu mít dobrý pocit z toho, že někomu druhému to pomůže, když to sám nevyužiji a ten kód by propadl? Já to třeba X-krát udělal jen pro ten dobrý skutek, ne každý přemýšlí čistě prospěchářsky. :-))
Nepřemýšlím prospecharsky, to mi jen cosi podsouvas... Přemýšlím tak, že raději kódem podpořím někoho, kdo se tu léta dělí o informace s ostatními než toho, kdo sem nic nepřinesl. Neber to osobně, podobných jako ty je tu spousta...
Nepodsouvám - napsal jsem přece "ne každý přemýšlí prospěchářsky". A vidíš - vztáhl sis to hned na sebe, protože asi v hloubi víš, že to tak je. :) A když říkáš, že za to něco chceš (aby se ten člověk podílel), tak to je přeci ten prospěch a tím to opět potvrzuješ. Ale ne třeba se za to stydět, je to tvůj názor a já to respektuji. Tímto končím filozofickou debatu a dál to tady už nebudu spamovat (ikdyž tím ale zase budu mít víc příspěvků a zasloužím se ...?).
Tak co třeba proto, že budu mít dobrý pocit z toho, že někomu druhému to pomůže, když to sám nevyužiji a ten kód by propadl? Já to třeba X-krát udělal jen pro ten dobrý skutek, ne každý přemýšlí čistě prospěchářsky. :-))
Ciste prospecharsky je na Cestujlevne XY profilov, ktore si uzivatelia vytvorili len preto, aby sem chodili prosikat o Booking kody...